اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۵ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا پنجشنبه

  • کد خبر: ۳۲۳۵۹۶
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۲
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۵ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا پنجشنبه
کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی گفت: روز پنجشنبه، به‌تدریج از شدت ناپایداری‌ هوا و بارش کاسته شده و روند افزایش دما آغاز می‌شود.

محمد غیوری‌خواه در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی استان، اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌های آینده‌نگری و تصاویر ماهواره‌ای، به‌تناوب علاوه بر بارش باران و برف، احتمال کولاک برف به‌خصوص در نیمه شمالی استان وجود دارد و فردا با حرکت سامانه بارشی، بر مقدار و گسترش بارش در مناطق جنوب استان نیز افزوده خواهد شد.

وی بیان کرد: این شرایط، آب‌گرفتگی معابر را به همراه خواهد داشت و پنجشنبه، به‌تدریج از شدت ناپایداری‌ و بارش کاسته شده و روند افزایش دما آغاز می‌شود.

کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی، ادامه داد: طی این مدت، به‌خصوص در مناطق مستعد و گردنه‌های کوهستانی، مه‌آلودگی با کاهش میدان دید رخ خواهد که در این خصوص، هشدار سطح زرد در تاریخ یکم فروردین ۱۴۰۴ صادر شده است.

غیوری‌خواه درنهایت اعلام کرد: نوسانات دمایی مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته بین ۲ و ۷ درجه بوده که امروز در گرم‌ترین ساعات، به ۶ درجه و در سردترین ساعات، به یک درجه خواهد رسید. همچنین طی این مدت، فریمان با دمای منفی‌یک درجه و رشتخوار با ۲۷ درجه، سردترین و گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند.

وی افزود: از ۲۷ نقطه استان بارش باران گزارش شده که بیشترین میزان بارش در کاشمر با ۲۵ میلی‌متر ثبت شده است. بارش باران در ایستگاه فرودگاهی مشهد نیز حدود ۱۱ میلی‌متر ثبت شده است. بیشترین میزان بارش در مشهد از ایستگاه هدایت ۱۷.۳ میلی‌متر گزارش شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->